vr 20 mrt.

|

Wilgenborg

Lentefeest

Op vrijdag 20 maart aanstaande vindt in Blauwestad het eerste 4HETSEIZOEN LenteFeest plaats. Het is een gevarieerd familiefeest met als uitgangspunten: gezelligheid, kennismaking, beleving en elkaar in een ontspannen feestelijke sfeer ontmoeten. Plaats: In en rond de Wilgenborg aan de Elfenbank.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lentefeest

Tijd en locatie

20 mrt. 2020 17:00

Wilgenborg, Elfenbank 9685, 9685 Blauwestad, Nederland

Over het evenement

Het LenteFeest maakt onderdeel uit van een vierluik. Op de eerste voorjaarsdag wordt een begin gemaakt met de organisatie van vier feesten op jaarbasis. Een eeuwenoud concept in een nieuw jasje. Iedere ke er bij het wijzigen van het seizoen wordt het feest gehouden. Elk feest heeft weer een andere insteek. De zomerse Zonnewende – ZomerWende - wordt gevierd op zondag 21 juni (er is dan ook Waterweekend), Het najaar – De NoaZummer - wordt ingeluid op zaterdag 19 september en de winterse zonnewende – MidWinterWende- vindt plaats op maandag 21 december.

Op het LenteFeest is iedere Oldambtster welkom, maar in het bijzonder de bewoners van onze jongste tak aan de gemeente: Blauwestad. Het moet een beetje ‘ons’ feest zijn. De gezelligheid staat voorop.

Vanaf 17.00 uur worden jullie verwacht. Er is (kinder) variété aanwezig, er is live muziek, er zijn marktkraampjes, er is vuur, eten en drinken. De barbecue wordt ontstoken, dus eet vooral niet thuis. (Er is ook vegetarisch aanbod). De poffertjeskraam is er en er is volop snoep te verkrijgen. Er komt een verhalenverteller en we luiden de Lente in. We stoppen om middernacht.

De kosten worden zo laag mogelijk gehouden, maar de drankjes en het eten zijn wel voor eigen rekening. Dat geldt ook voor eventueel aankoop van spulletjes van de markt. (over het algemeen plaatselijke ondernemers).

Op Facebook is een pagina aangemaakt. Vier het Seizoen – Lentefeest. Like dit evenement. Ook op Instagram zijn we actief. Houd verder de media in de gaten.

Tot vrijdag 20 maart om en vanaf 17.00 uur. Beleef het mee!

Deel dit evenement