top of page
DJI_0313.JPG
WERKGROEP COMMUNICATIE
Nieuwsbrief Mei 2022.PNG

Doel van de werkgroep: o.a. communicatie namens het bestuur, het periodiek maken en verspreiden van onze nieuwsbrief om onze bewoners op de hoogte te houden van allerlei wetenswaardigheden vanuit het bestuur en de verschillende werkgroepen.

 

Ook middels onze website  www.bbblauwestad.nl houden we u op de hoogte en heeft u als lid tevens de mogelijkheid om ingezonden stukken te laten publiceren mits relevant en verantwoord.

Meer informatie over wie er lid zijn van deze werkgroep en beschibare posities, kunt u vinden op de pagina 'Werkgroepen'.

Onderstaand ziet u het laatste nieuws van deze werkgroep en waar zij mee bezig zijn. 

Updates

5 december 2023

 

De werkgroep heeft een aantal aanpassingen gedaan aan de website ter verbetering van de informatievoorziening: iedere werkgroep heeft nu zijn eigen pagina, waarop updates geplaatst kunnen worden waar de werkgroep mee bezig is en welke acties zij hebben ondernomen. 

28 november 2023

Tijdens een vergadering van de werkgroep is de inhoud en de lay-out van de komende nieuwsbrief besproken, welke hopelijk midden december verspreid zal gaan worden. 

Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheid om een app-versie te bouwen van de website van de Bewonersbelangen Blauwestad, zodat bewoners met een notificatie op hun mobiel op de hoogte gebracht kunnen worden wanneer er nieuwe informatie op de website is geplaatst. 

bottom of page